Loading...

Sportsadvokat med speciale i Collegiate Athletics ved navn MAAC Legal Counsel

The Metro Atlantic Athletic Seminar (MAAC) Præsidenter har ansat Gregg E. Clifton til at repræsentere MAAC som sin juridiske rådgiver. I sin nye position vil Clifton være ansvarlig for at håndtere alle MAAC -juridiske anliggender og anbefale Rådet for regeringsførelse såvel som NCAA -spørgsmål samt tilbyde ligaen med bistand til kontraktmæssigt såvel som tilknyttet selskabslovgivning.

”Gregg Clifton er en dygtig advokat, der er anerkendt i sportslovgivning for sin erfaring med en bred vifte af vigtige emner, herunder tv -spredning, placeringskontrakter samt arbejdstageres spørgsmål,” bemærker MAAC -kommissær Richard Ensor. ”MAAC er heldig at få ham til at slutte sig til os som juridisk rådgiver.”

Clifton er en primær i Phoenix, Arizona, Office of Jackson Lewis P.C. Han er co-leder af Collegiate Olympique Marseille Trøje såvel som Expert Sports Method Group samt fungerer som en af redaktørerne af firmaets sportslovgivningsblog. Clifton har omfattende erfaring i collegiate såvel som ekspert sportsverden. Han har anbefalet forskellige ekspertfranchiser om generel arbejdskraft såvel som beskæftigelsesspørgsmål, herunder afsnit III ADA -lovgivningsmæssig overholdelse såvel som løn samt timespørgsmål. Han fungerer som hovedrådgiver for en række store liga -baseballhold i deres indkomstvoldforholdspørgsmål såvel som har repræsenteret NCAA såvel som NAIA Olympique Lyonnais Trøje Collegiate -klienter om overholdelse af retningslinjer, efterforskningsspørgsmål såvel som i disciplinære høringer. Derudover har han håndteret titel IX -undersøgelser såvel som overholdelsesproblemer for NCAA såvel som NAIA -medlemsinstitutioner.

Clifton har ligeledes arbejdet omfattende inden for agentpolitik såvel som håndhævelse inden Sport Club Internacional Trøje for ekspert såvel som universitetssport såvel som regelmæssigt giver rådgivning om problemer, der vedrører NCAA såvel som NAIA -amatørproblemer såvel som atletberettigelsesspørgsmål. Han har ligeledes fungeret som en professionel se i spørgsmål, herunder sportsagenter, der arbejder såvel som ansvar, ud over atletudbetalingsproblemer.

Del dette:
Facebook
Twitter
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.