Loading...

En lovpligtig sammenbrud af Bellators planlagte en nat eliminationsturnering

The One Night Elimination Tournament er på grundlag af historien om moderne blandet kampsport, men formatet er alt andet end forsvundet, fordi de tidlige dage af sporten.

I dag annoncerede Bellator MMA planer om at være vært for en en nat 4 -mand eliminationsturnering i Californien. Er det endda lovligt i staten? Det korte svar er ja.

Mens adskillige stater ikke har rammer på plads for at tillade en nat -turneringer, der er givet obligatoriske medicinske suspensioner, der er pålagt ved statut (du kan klikke her for at læse om de tvivlsomme rammer på plads i Oklahoma, der godkendte en sådan turnering sidste år), og med ABC Medicinsk udvalg, der tager en udtrykkelig holdning mod sådanne konkurrencer, er en nat -turneringer bestemt en sjælden forekomst. Californien har imidlertid en bestemt lovpligtig ramme på plads, der tillader sådanne turneringer.

Her er sammenbruddet –

California State Athletic Commission nyder jurisdiktion over “alle professionelle og amatør … former og kombinationer af former for fuld kontaktartiklerkonkurrencer, herunder blandet kampsport”.

Californiens politik tillader specifikt elimineringsturneringer i MMA med s. 503 af de politikker, der læser som følger:

§ 503. Turnerings- eller elimineringsformat -konkurrencer – Valg af modstandere.

I enhver turnerings- eller eliminationsformatkonkurrence identificerer Kommissionen de indledende modstandere i den Atletico Madrid Trøje første runde af turneringen ved at tegne navne på indvejning.

Til sidst, mens Californien, som mange andre stater, opfordrer til obligatoriske suspensioner efter konkurrence, udskærede de en undtagelse fra denne retningslinje for turneringer med § 515 i de politikker, der siger som følger:

§ 515. Tid mellem bouts.

Medmindre skriftlig godkendelse opnås fra Kommissionen, må en fighter, der har konkurreret i en kamp- eller turneringsformat -begivenhed overalt i verden, ikke have lov til at Everton FC Trøje konkurrere i denne stat, før syv dage er gået fra datoen for denne kamp eller begivenhed. Denne begrænsning må ikke fortolkes for at forbyde en fighter at konkurrere i en turneringsformatbegivenhed, der kræver, at fighteren hviler mindst 30 minutter mellem bouts. I en turneringsformatbegivenhed analyseres en fighter af en læge inden hver kamp.

Med Wolverhampton Wanderers Trøje passagen af ​​nok tid er alt gammelt nyt igen!

Reklame

Del dette:
Twitter
Facebook

Sådan her:
Som indlæsning …

Relaterede

Retningslinjer for Californien, der er brudt til Bellator -turnering? 11. september 2015in “California Combat Sports Law”
WSOFs planlagte eliminationsturnering står over for lovgivningsmæssige hindringer
MMA Regulatory RoundUpnov november 2014 med 2 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published.