Loading...

2020 skal have udløst mærker til at undersøge deres produkter

af Matt Weik

2020 udløste masser af mærker til at vrimle randen af at lukke deres døre for store – såvel som mange, desværre, gjorde. Med de nedlukninger, der fandt sted, havde masser af tjenester bare ikke finansieringen til at bevare deres overhead såvel som omkostninger, mens de skulle være lukket på grund af pandemien. Ved at holde dette sagt blev masser af supplementsmærker heldigvis betragtet som ”vigtige” såvel som måske fortsætter med at køre deres tjenester for at levere produkter til deres detailpartnere. Men hvis der er en ting, som 2020 må have fået mærker til at gøre, var det at undersøge deres produkter meget tættere.

Et dybt dyk ned i hvad der fungerer såvel som hvad der ikke er
Når tingene er gode, kan mærker gerne introducere nye produkter til at udvide deres portefølje af valg for forbrugerne. Uanset hvad der er før træning, til aminosyrer, til proteinpulvere, til kreatin, navngiver du det. Sammen med hver af disse kategorier kan mærker introducere hver i flere varianter.

Selvom det er fantastisk for mærker at udvide såvel som vokse, i tider som 2020, hvor pandemien udløste forbrugere til at ændre deres købsadfærd, skal mærker have forsøgt at undersøge deres produkter. Forbrugerne i 2020 kostede mindre RB Leipzig Trøje på kosttilskud såvel som meget mere på de grundlæggende elementer, mens fitnesscentre blev lukket. Folk fik ikke deres forudgående træning, som de var i tidligere år. I stedet så vi alle en uptick i køb af multivitaminer, C-vitamin, C-vitamin, zink, ældreberry samt masser af andre immunitetsstævende kosttilskud.

Her er de kendsgerninger-immunitetsfremmende kosttilskud forsvinder ikke snart. Uanset om den covidvaccine fungerer eller Kawasaki Frontale Trøje ej, vil folk (forhåbentlig) fortsætte med at betale meget mere interesse for deres helbred og velvære, såvel som at sikre, at deres immunsystem fungerer optimalt. Præcis hvordan kan de opnå dette? Ved at forbedre deres ernæring samt supplere med afgørende produkter for at forbedre immuniteten såvel som at fylde enhver form for ernæringsrum, de måtte have.

Så hvor forlader det alle disse supplementsmærker? Det skal føre dem til at undersøge deres produkter såvel som at se, hvad der fungerer såvel som hvad der ikke er så godt som at foretage de nødvendige justeringer.

Da jeg kørte en afdeling af Met-RX, var vi nødt til at tage den hårde beslutning om at afbryde produkter. Faktisk afbrød de meget mere end halvdelen af produkterne i porteføljen. Hvorfor? Da masser af produkterne bare ikke fungerede. Solgte de? Sikker på, lige her såvel som der. Imidlertid var brødet såvel som smør på linjen i 30-40% af SKU’erne. Hvorfor ikke allokere alle de ressourcer, der er forbundet med produkter, der ikke fungerede så godt som at hælde det hele i de produkter, der var ud over at innovere samt introducere nye produkter, der ville imødekomme forbrugernes krav? Det giver bare mening, nej?

At gå magert er ikke en dårlig ting
Mens en vanskelig pille at sluge, ønsker intet brand nogensinde at undersøge deres produkter såvel som er klar over, at mange af dem bare ikke fungerer. De er på livsstøtte såvel som krav om at få stikket trukket. Masser af produkter er simpelthen i et vegetativt specificere, hvor de sidder på hylderne eller i lagerhuset, indtil nogle få mennesker køber dem, såvel som derefter gentages cyklussen. Produkt, der sidder på hylder eller i lagre, gør ikke nogen person nogen form for god. Det er tid til at finde den erkendelse, at produktet ikke er indikeret at være.

Og se, det kan være et virkelig godt produkt – lad os ikke bagatellisere formler. Et brand har muligvis en forudgående træning med en fantastisk profil, men når du undersøger deres produkter, er salgsdollarerne bare ikke der. Dette var en mere ekstrem sandhed, vi behandlede, da jeg var med Met-RX. De havde en fantastisk forudgående træning såvel som de mennesker, der brugte det, kunne lide det, Real Sociedad Trøje men salgsnumrene lyver ikke. Markedet tænkte ikke på produktet med hvad der ellers tilbød derude, såvel som de måtte dræbe det.

At gå mager er ikke en dårlig ting. Det frigør finansiering såvel som ressourcer til at blive sat i andre områder af virksomheden. Måske er det tilføjet reklame omkring de produkter, der sælger? Måske investerer det i materiale for at blive foran for forbrugerens sind ved at levere akademisk materiale (jeg må vide, det er hvad jeg laver med min service til supplementsmærker)? Eller måske er det bare at skære ned for at forbedre dine blandede marginer over hele produkterne?

Der er masser af ting, der kan gøres såvel som grunde til at gøre det. Men hvis 2020 lærte os noget, er det, at mærkerne krav til at undersøge deres produkter meget hyppigere såvel som potentielt håndtere den ekstreme sandhed såvel som nogle hårde beslutninger, der ikke fungerer så godt som skal fortsættes.

Hvis du stadig har lysene tændt, skal du tælle dine velsignelser, såvel som fortsæt med at skubbe fremad
Den sidste ting værd at røre ved i denne POST er sandheden, at hvis du stadig står op hver morgen såvel som at gå på arbejde i supplementummet, skal du tælle dine velsignelser. Masser af mærker mislykkedes såvel som forsvandt. Der er masser af virkelig håb såvel som drømme, der blev knust, bankkonti drænet, såvel som arbejdere, der blev sluppet. Dit krav om at opdage, hvorfor folk kommer fra dit brand. Er det din forretningskultur såvel som brandethos? Er det dine formler? Hvad er grunden?

Tag det, der fungerer såvel som dobbelt ned på det. Igen cirkler det tilbage til mærkernes krav for at undersøge deres produkter. Markedet ændrer sig regelmæssigt. Har du en gammel formel, du kan forbedre? Har du et gammelt produkt, der bare skal tages bag laden såvel som at hvile? Et uaktuelt såvel som stillestående brand vil ikke vare længe i denne branche, såvel som brand loyalitet er fortiden. Hvis du ikke er på forkant med det, der lovligt er muligt i branchen, vil du gå tabt. Bliv ikke frustreret, bare kom tilbage på arbejde. Tæl din velsignelse såvel som fortsæt med at skubbe fremad.

Leave a Reply

Your email address will not be published.