Loading...

Falcons ‘Calvin Ridley suspenderet med mindst 2022 -sæsonen for at satse på NFL Games i 2021 sæson

NFL -kommissær Roger Kashima Antlers Trøje Goodell i dag suspenderede Calvin Ridley fra Atlanta Falcons på ubestemt tid med mindst den sidste tanke i 2022 -sæsonen for at satse på på NFL -spil i 2021 -sæsonen. Aktiviteten tog placering Arsenal FC Trøje i en fem-dages periode i slutningen af november 2021, mens Ridley ikke var med holdet såvel som var væk fra klubbens facilitet på listen over ikke-fodboldproblemer.

En ligaundersøgelse afslørede ingen beviser, der angav nogen form for indvendig info, eller at nogen form for spil blev kompromitteret på nogen form for måde. Der var heller ikke beviser, der antydede nogen form for forståelse fra coaches, personale, holdkammerater eller andre spillere af hans væddemålsaktivitet.

I et brev til Ridley, der underrettede ham om sin suspension, skrev kommissær Goodell:

”Der er ikke noget, der er meget mere vigtigt for NFL’s succes – såvel som for track record for alle, der er forbundet med vores liga – end at opretholde integriteten af spillet. Dette er forpligtelsen for enhver spiller, træner, ejer, spil embedsmand såvel som enhver anden anden ansat i ligaen. Dine handlinger sætter integriteten af spillet i fare, truede med at skade offentlighedens tillid til ekspertfodbold samt potentielt undergravede omdømme fra dine medspillere i hele NFL.

”I årtier er spil på NFL -spil blevet tænkt på blandt de mest betydelige krænkelser af ligapolitikken, der berettiger den mest betydelige sanktion. I dit tilfælde anerkender jeg såvel som at rose dig for din øjeblikkelige rapportering til et interview såvel som for at indrømme dine handlinger. ”

Ridley kan andrage om genindførelse den 15. februar eller efter 15. februar 2023. I henhold til NFL-NFLPA-kollektive forhandlingsaftale Barcelona Trøje kan han charme sin suspension ved at indgive varsel inden for tre dage.

Del dette:
Facebook
Twitter
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.