Loading...

Dennis Wolf: Konkurrent eller pretender?

af Matt Meinrod

Det er næsten vanskeligt at huske, sidste gang Dennis Wolf ikke har været i strid med at vinde næsten hvert show, han har indtastet. Selvom han ikke vandt 2013 Mr. Olympia såvel som det var at fjerne, at han ikke var på nogens radar til placering i top 4 i Preshow -diskussionen, var den 3. placeringsoverflade såvel som præstation, han satte Uruguays fodboldlandshold Trøje på i Vegas kort efter hans bedste tid. Så jeg stiller spørgsmålet: Er Dennis Wolf nu en konkurrent eller stadig en pretender?

Vi forstår alle bankerne på Wolfs fysik: ingen kalve, høje lat -indsættelser såvel som under etablerede glutes såvel som skinker en masse åbenlyse på rygposer. Vi forstår ligeledes, at han er berygtet for at gå glip af sit præg på spildagen. Hans mave er åbenlyst en bundløs pit, der ikke kan tage tilstrækkelige kulhydrater til at forblive fuld såvel som hård. Det, vi observerede ved Olympia, var, at Wolf ikke havde brug for større i hans udstedelsesområder, men meget mere for at sikre, at han ikke var i stand til at være tilgængelig i flad, hvilket producerede illusionen om mindre svaghed.

Og barn lønnede det. Han havde meget bedre såvel som lavere lat-bindinger såvel som hans hamstrings var klart dybere såvel som kødere, end vi har set i fortiden. Hans kalve var stadig ikke-eksisterende, TSG 1899 Hoffenheim Trøje men helt ærligt gjorde det ikke noget. Han blev så mærkbart forbedret, at det var enkelt at ignorere kalve nøjagtigt den samme metode, som vi alle har lavet med Dexter, Ronnie, samt en række andre mester bodybuildere i fortiden.

Så hvad indikerer dette for Wolf? Kan han virkelig kæmpe med Phil såvel som Kai samt gøre det til et tre fyrløb for Sandow Trophy? Med sin størrelse på næsten 270 kg på scenen såvel som fremragende højde ved 5’11 ”efterlader det en hel del plads til fejl. Han tager en enorm fare ved at springe over shows som Arnold Traditional til at forberede sig til netop denne konkurrence. Jeg er hurtig med at diskutere den europæiske udflugt, der overholder Olympia, da alle konkurrenterne er i krydstogtsklædning på deres diæter såvel som træning. En sejr på et show som Arnold Spain eller Prague Pro ville stadig i det væsentlige give ulv masser af tid til en off -sæson såvel som konkurrenceforberedelsen.

Mit svar på denne bekymring er, ja. Phil Heath samt Kai Greene kræver officielt at være opmærksom på, at Dennis Wolf er en legitim fare for dem i enhver form for konkurrence, de deltog i. Indtil to uger tilbage på Olympia havde vi intet at basere ulv på bortset fra en betydelig fanbase såvel som masser af potentiale. Det var de potentielle, som vi alle så i Wolf i betragtning af, at han brast ud på bodybuilding -scenen i 2006 samt vandt sit allerførste show i 2007 på Keystone Pro. Foredraget dengang var: “Bare vent, ulven kommer.” Det er risikofri at angive, at ulven er ankommet.

Vi forstår en 2013 Mr. Olympia -version af Wolf kan uden at bekymre sig om at slå en vandlogget Kai Greene eller en flad Phil Heath. Det fjerner, at Dennis har produkterne til at slå ethvert individ, så længe han ikke spiser den forkerte type havregryn cookie, hvor før det bare var en hel del ønsketænkning.

Fra et personligt synspunkt rammer jeg, Tunesiens fodboldlandshold Trøje at Dennis rammer hans skridt i bodybuilding, da efter at have nydt Generation Iron chancerne for, at han ender med at være den næste fremragende europæiske bodybuilder til at gøre det til Hollywood handler om slank til ingen.

Skål til Wolf, du er officielt en konkurrent såvel som ikke en pretender.

Leave a Reply

Your email address will not be published.