Loading...

6 Indikationer, du spiser også meget sukker

af Matt Weik

Uden at indse det, kan du meget godt tage mere sukker, end du genkender hver dag. Præcis hvor mange af jer bare griber alt, hvad mad passer til dit humør såvel som at fortære det? Jeg kan snarere se et par hænder i luften. Hvis du ikke sporer din ernæring, har du virkelig ingen antydning, hvad makroer du får hver dag. Du kan Manchester City Trøje være metode fra hvor du kræver at være for at nå dine sundheds-/fitness -mål. Hvis du prøver at tabe dig, er det en ekstremt enkel metode at spore dine makroer til at se pundene forsvinde. Hvis du ikke ser disse numre gå ned på skalaen, vil du krav om at foretage en ændring såvel som at spore din ernæring får dig der.

En del af grunden til, at du ikke taber sig, er, da du spiser også meget uønsket. Har du set på ernæringsmærket på det, du spiser i disse dage? Jeg er villig til at satse meget af de fødevarer, du ser på, har enten højt sukker, som du bare ikke er ligeglad med at bekymre dig om, eller skjult sukker, som du ikke engang genkendte, blev føjet til en såkaldt ” Sund ”madindstilling. Jeg sætter spørgsmålstegn ved sandheden, at det at spise sukker er forfærdeligt for dig, kommer som en overraskelse. Hvis dette er den allerførste gang, du hører dit krav om at holde dig væk fra sukker, har vi en lang rejse foran os. Hvis du ser nogen form for nedenstående tegn, tager du sandsynligvis også meget sukker.

1. Du føler dig konstant træg i løbet af dagen
Jeg er sikker på, at du har oplevet følelsen af det “rush” energi, efter at du spiste noget højt i sukker. Du oplever en næsten øjeblikkelig “høj”, der giver dig mulighed for at skubbe lidt hårdere i fitnesscentret eller under en aktivitet, men du opdager ligesom i videnskabsklasse, hvad der kommer op, skal komme ned. Desværre producerer denne “ned” en ulykke, der vil efterlade dig, som om du blev ramt af et ton mursten. Når det kommer til energi, vil det at have et jævnt blodsukkerniveau sikre, at du har stabil energi hele dagen. Når din insulin stiger såvel som fald, vil du begynde at føle skift i energi såvel som disse højder såvel som lavt, vil det føre til ikke at føle dig som dig selv – skrøbelig, træt såvel som doven. Betal renter til din krop, det lyver ikke for dig.

2. Du ser ud til altid at have lyst til sukkerholdige fødevarer
Det er temmelig enkelt, jo mere du spiser, jo mere vil du have. Sukker er vanedannende såvel som producerer en brutal cyklus, som medmindre du kan bryde den, vil du gå tilbage såvel som det mellem at ønske sukker, føle dig tilfreds, til at Kawasaki Frontale Trøje komme tilbage til at trange den igen. Ligesom vi nævnte i nr. 1, giver dette “stof” dig den såvel som ned følelse, hvilket efterlader dig, at du ønsker mere at komme tilbage til det “høje”. Du vil ligeledes opdage, at dine smagsløg har ændret sig – at du har brug for mere sukker for at få nøjagtigt den samme smag såvel som tilfredshed fra fødevarer.

3. Du ser ud til at være ekstremt lunefuld, ligesom det er din tid i måneden
Hvis du har set Snickers -reklamer, hvor de beder nogen om at spise en Snickers -bar, da de ikke handler som dem selv, Crystal Palace FC Trøje er det netop det, vi taler om med nr. 3. Du er bare ikke dig selv. Det er såvel som ned, at du får fra sukkerhøjderne såvel som lavt udløser dig til at have humørsvingninger på grund af ændringerne i energiniveauet. Når du kommer ned fra sukkerhøjden, kan du sammenligne det med at komme ned fra et højt, du kom ud af et stof. Du er lunefuld såvel som ubevidst, der higer efter den følelse af at være høj igen.

4. Du opdager, at din hud konstant bryder ud
Du er i 30’erne eller 40’erne såvel som stadig at bryde ud med bumser, som du var i dine teenagere? I det mindste er der en stor ting – din stemme knækker ikke længere (forhåbentlig). Sandheden, som du bryder ud, er ret irriterende. Kontroller nøjagtigt, hvor meget sukker du tager i hver dag. Øg i sukker kan ændre hormonerne i din krop samt øge graden af acne -udbrud. Vil du begynde at se din alder såvel som ikke som en bums-ansigt teen? Hold dit sukker i inspektion eller slippe af med det helt. Din aftale med vil sige tak til dig.

5. Du ser ud til at lægge vægt på
I situationen var du ikke bevidst såvel som at forstå absolut intet om ernæring, der er kalorier i sukker. Hvis du indtager uønsket sukker, tager du uønskede kalorier. Uønskede kalorier fører til uønsket vægtøgning. Det er ikke raketvidenskab. Ikke kun det, men vores krop har en metode til håndtering af sukker ved at få pancreas til at frigive insulin, der hjælper kroppen med at bruge energien fra sukkeret. Desværre, når din krop er insulinbestandig på grund af konstant fodring af den en stor mængde sukker, vil din krop ikke være i stand til korrekt at håndtere sukkeret, der kommer ind i kroppen. Hvis din krop konstant er nødt til at frigive insulin for at passe på sukkeret til organerne, fare for at lægge unødig stress på din bugspytkirtel, hvor det ikke længere vil være i stand til at kæmpeTs af øgede sukkerarter, der kommer ind i kroppen – øger derfor din mulighed for at etablere sygdom som diabetes såvel som hjertesygdomme. Tilføjelse af yderligere pund vil ligeledes føre dig ned ad stien mod en epidemi lige her i USA – overvægt individer såvel som øgede fedmehastigheder.

6. Du opdager, at du mangler mental klarhed
Sikker på, det sker. Du opdager dig selv dagdrømmer, eller du har bare en dårlig dag såvel som din hjerne ser ud til at være i en tåge. Hvis dette dog ofte sker, tager du muligvis også meget sukker fra din diæt. Hvis du ikke ser ud til at fokusere så godt som du er i en tåge, kan det meget godt være et tegn på lavt blodsukker. Jeg forstår, hvad du tænker, “Matt, men denne artikel handler også om at spise også meget sukker.” Du har ret. Præcis hvordan kroppen reagerer på sukker er ganske unik. I stedet for en progressiv stigning såvel som efteråret med dit blodsukker, vil indtagelse af en hel del sukker få dit blodsukker til at skyrocket hurtigt, såvel som efterår hurtigt. Denne spike såvel som fald er i overensstemmelse med dårlig styring over blodsukker såvel som et nøgleelement i problemer i kognition. Vil du få dit sind lige såvel som at få arbejdet gjort? Hold dig derefter væk fra sukker, dette inkluderer cremere, du har lagt i din kaffe på arbejdet. Hvis du kræver kaffe for at stå op eller få dig med arbejdsdagen, skal du drikke det sort eller tilføje noget som Stevia eller Splenda for at sødme det.

Leave a Reply

Your email address will not be published.