Loading...

Martial Arts Fitness Centers, der er målrettet mod licensafgifter for musik, der spilles under klasser

Re: Atletico Mineiro Trøje Sound, et non-profit-kollektivt samfund, der er autoriseret i henhold til den canadiske copyright-lov til at ”administrere præstationsrettighederne for kunstner og pladeselskaber i etiketter i pladeselskaber i pladeselskaber i etiketter Støjoptagelser “, er målrettet mod kampsportkunstfitnesscentre til tilbagebetaling af told.

Kort sagt sætter Canadas copyright -bestyrelse royalties, der kan indsamles til “udgivne støjoptagelser, der legemliggør musikalske værker såvel som kunstnerens forestillinger Canadas fodboldlandshold Trøje af sådanne værker” i en række virksomheder. Tariff nr. 6.B blev produceret vedrørende royalties, der skulle betales for “brug af indspillet musik til at gå sammen med fysiske fitnessaktiviteter”.

Martial Arts -motionscentre, der undertiden bruger musik i løbet af klasser, opdager, at de ikke er immun mod denne told. Bestyrelsen inkluderer kampsport under paraplyen af “fitnessaktiviteter” med overholdelse af definitionen:

“Fitnessaktivitet” betyder enhver type type fysisk træning, sport eller
Dans, inklusive, dog ikke begrænset til, fysiske konditionskurser, dansekurser,
Gymnasiumtræning, vægttræning, kredsløbstræning, cardio
Træning, løb, svømning, kampsport, gymnastik såvel som rock
klatring

Fitnesscentre er nu målrettet af RE: Sound til tilbagebetaling, som det fremgår af nedenstående brev, som for nylig blev offentliggjort af en fitnesscenteroperatør på Facebook:

Strategien for ensidig fakturering baseret på info opdaget på Fitness Center -ejerens websteder kan relativt kritiseres som en rå og sandsynligvis unøjagtig øvelse. På trods af dette, hvis fitnesscentre bruger musik under industrielle ‘fitnessaktiviteter’ told nr. 6.B kan komme i spil.

Del dette:
Twitter
Facebook

Sådan Marokkos fodboldlandshold Trøje her:
Som indlæsning …

Relaterede

Er CTE en tikkende tidsbombe til kampsport -fitnesscentre? 26. januar 2018
Undersøgelse – Hjernerede MMA -krigere, der er markant mere tilbøjelige til at blive efterfølgende ConcussedJuly 16, 2022in “Sikkerhedsundersøgelser”
UFC Pay pr. Visning Piratkopieringssag mod kampsportkunst Fitness Center afskediget 13, 2016in “piratkopiering”

Leave a Reply

Your email address will not be published.