Loading...

Bellator sagsøgte i uretmæssig afskedigelse med alvorlige beskyldninger

i går blev der anlagt en retssag til Superior Court of California, regionen i Los Angeles, der udjævner alvorlige beskyldninger mod MMA -promotor Bellator.

Retssagen hævder, at Bellator uretmæssigt afviste sagsøgeren Zachery Light, Bellators tidligere “talentforfremsningsdirektør”, der blev opsagt fra hans omgivelser den 17. marts 2016.

Retssagen hævder, at Bellator deltog i en holdning af ulovlige eller uetiske metoder, der var tilfredse med ligegyldighed, da sagsøgeren instruerede disse til sin arbejdsgiver. Han hævder, at denne atmosfære igen førte til stress og angst såvel som stress såvel som i sidste ende førte til hans opsigelse.

De påståede metoder inkluderer

At arrangere forskellige “kollusive kampe”, hvor krigere repræsenteret af administration, der angiveligt ikke kunne lide af forfremmelsen, blev oprettet mod modstandere, hvor de sandsynligvis ville “blive frygtelig slået”

At bede sagsøgeren om at forhandle med en konkurrent direkte på trods af at forstå konkurrenten blev repræsenteret af en krybbe såvel som yderligere at bede sagsøgeren om at “forstyrre manager/klientforholdet”

At tillade krigere at kæmpe med at bruge forfalskede/forfalskede medicinske rapporter

Ansættelse af en en privat handling i en udøvende kapacitet til forfremmelsen, der samtidig håndterede krigere

Tillader en arbejdstager Saudi-Arabiens fodboldlandshold Trøje at køre en Bellator top kvalitet overførselsvogn til såvel som fra begivenheder på en suspenderet licens

Sagsøgeren søger erstatning for økonomiske, Englands fodboldlandshold Trøje generelle såvel som straffetab sammen med omkostninger fra Bellator såvel som forældremyndigheden Viacom Inc. Der er anmodet om en juryforsøg.

Bellator har endnu ikke formelt reageret på retssagen så godt som det er forsigtigt at bemærke, at ingen af påstandene endnu ikke er bevist i retten.

Del dette:
Twitter
Facebook

Sådan her:
Som indlæsning …

Relaterede

Minoritet Bellator aktionær sagsøger Viacom påstår omdirigeret indkomstjul 15, 2015
Scott Coker – UFC -åbning Bellators bøger ville forårsage “gravskade” 24. februar 2017 med 2 kommentarer
Coker – Rampage kompenserede over 1 million dollars, “Fremstillet” Chelsea FC Trøje kontraktovertrædelse 13, 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published.