Loading...

Bellator Data Letter, der understøtter vækst af ALI Act til MMA

i sidste uge, sendte UFC Marc Ratner til Washington for at bekræfte i modsætning til forskrifter, der sigter mod at udvide Muhammad Ali Act til blandet kampsport. (For baggrund kan du klikke lige her for at tjekke, hvad reglerne vil gøre).

I en fascinerende twist indgav UFCs største amerikanske baserede promotor, Bellator MMA, et brev til Kongressen, der ser ud til at støtte reglerne såvel som endda at bemærke, at dets sprog kan styrkes for at udvide kravene til sundhed og velvære, når det vedrører screening for traumatisk hjerne skade.

Brevet, skrevet af Tracey Lesetar-Smith Current Vice President of Service såvel som juridiske anliggender på Viacom Media Networks, giver først baggrund, der beskriver anvendelsen af promotor, havde Frankrigs fodboldlandshold Trøje titler såvel som begrundelse for de nuværende kontraktmæssige metoder i MMA. Den afsluttes med at overholde sproget til støtte for reglerne (eller i det mindste mindst dets “intention”):

Bellator er afhængig af at specificere såvel som stamme atletiske kommissioner for at kontrollere vores begivenheder. Vi mener, at disse virksomheder er finest positioneret til objektivt at sikre, at konkurrenceevne Liverpool FC Trøje over for atleterne, såsom test for ydeevne forbedrer medicin (PED’er), samt til at håndhæve vigtige beskyttelsesforanstaltninger for hver enkelt såvel som enhver fighters sundhed og velvære samt sikkerhed. Kommissioner kan spille virkelig vigtige funktioner i testning for såvel som forebyggelse af både traumatisk hjerneskade (TBI)
og ekstrem vægtskæring – begge presserende bekymringer, som MMA -markedet står overfor.
Bestræbelserne fra mange provisioner er imidlertid lammet af underfinansiering, mangel på personale såvel som få ressourcer. Det er Bellators omgivelse, at den føderale regering skal gøre, hvad den kan for at gå ind for og støtte det vigtige arbejde i disse kommissioner.

I betragtning af de masser af farer ved TBI såvel som kronisk traumatisk encephalopati (CTE) til bekæmpelse Er alvorlig med at beskytte konkurrentsundhed og velvære såvel som sikkerhed, det er nødvendigt at bruge den chance, der er godkendt af kongresmedlem Mullins regler for at hæve tærskelkravene til medicinsk
Testning for Brasiliens fodboldlandshold Trøje eksplicit at omfatte test for at finde TBI. Det må ikke blot være “tilrådeligt”, som det er i den nuværende inkarnation af loven, at disse atleter gennemgår rutinemæssig test for sådanne spørgsmål.

Det er aksiomatisk, at krigere er livsnerven for kampsport. Hvis vi ikke skubber kvarteret til at kontrollere med øje mod deres liv, efter at de har hængt deres handsker, har vi gjort deres fremtid, deres familier samt kampsport en fremragende bjørnetjeneste. øget støtte til regulatorer på jorden samt promovering af love, der fremmer ensartet retningslinje, er som et resultat bydende.

Afslutningsvis støtter Bellator intentionen om H.R. 5635 såvel som dens mål om gennemsigtighed, retfærdighed, sundhed, sikkerhed samt forbedring af MMA -atleternes levebrød. Vi ser frem til at samarbejde med udvalget for at forbedre udgiftssproget for at gøre det muligt for Bellator at fortsætte med at vokse meget mere konkurrencedygtige i denne branche.

Del dette:
Twitter
Facebook

Sådan her:
Som indlæsning …

Relaterede

Velkommen The Guardian Besøgende – Ali Act til MMA? 3. november 2020
UFC ansætter lobbyister til at bekæmpe Muhammad Ali Growth Actjune 11, 2016 med 1 kommentar
Bellator tager retssager for at forhindre Quinton Jackson i at kæmpe i UFCMARCH 2, 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published.