Loading...

2009 Arnold Traditional Men’s Finals Wrap-Up

2009 Arnold Traditional Men’s Finals Wrap-Up
af John Romano

At oplyse, at færdigheden ved dette års Arnold -traditionelle var dyb, er en underdrivelse. Hvis Olympia var en kamp; Denne Arnold var en fuldgyldig krig i størrelsesordenen noget Alexander, som den fantastiske ville have ført. De seks øverste i år var så stærk, at du måske har blandet ordren så godt som ingen måske har klaget.

Foredraget, der førte ind i showet, omgivet hovedsageligt Victor Everton FC Trøje Martinez såvel som hvis, eller nøjagtigt hvor meget, knæskaden, som side foret ham ved Olympia, havde undergravet en gentagen succes på Arnold i år. Derefter begyndte den anden foretrukne at gå ind i showet – Kai Greene – tilføje drama til ligningen med rapporter, der overflader om hans tilstand, hans helbred, eller hvis han ville trække sig ud af showet. Faktisk forevigede dette drama lige så meget som showets dag med FlexOnline.com, der rapporterede om, at Kai var blevet ridset.

Da støvet satte sig, var det Victor, der tilfredsstillede profetien! Han gjorde det tilbage til scenen, men hans konditionering var ikke så skarp, som han har bragt i fortiden, såvel som hans venstre ben så ikke så enorm ud som højre. . . Ud over dem begge virkede for den sags skyld lidt deflateret. Resten af ham var ganske forbandet god – hans størrelse, skøre konditionering såvel som dybt ætsede stribede glutes, som jeg er sikker på, at Steve Blechman stod op såvel som at råbe “WEEEEEEEW !!” Ud over hans off-the-chain-poserende rutine viste sig at være umulig at slå. Faktisk tog han House The Hoved Best Poser Award! Arnold-mesteren i 2007, Victor Martinez, skal nøjes med for det andet, da Kai Miljøvenlige i denne aften blev kronet til Brasiliens fodboldlandshold Trøje 2009-mesteren.

På tredjepladsen beviste Branch Warren, at du kan komme sig fra en skade såvel som at komme tilbage mere end 100%. Efter at have faldet ned ad en trappe såvel som at rive sine triceps, kom Branch til Arnold og bragte måske den allerbedste generelle kombination af størrelse såvel som konditionering, han nogensinde har vist i sin karriere. For sit vanskelige arbejde blev han belønnet med den mest muskuløse fyrpris; hans tredje på 3 år. Dave, Triple H, såvel som jeg alle troede, at han måske havde lagt så højt som andet. Dette var en utrolig visning for gren; Det beviste, at en revet muskelmasse ikke behøver at være verdens ende.

Toney Freeman måtte nøjes med fjerde placering denne aften på trods af en visning, der måske hurtigt har set ham overflade meget højere. Hans rutine var en poleret, klasse-akt, der viste en fænomenal samling af muskelmasse af høj kvalitet samt fremragende konditionering. Selvom det måske blev angivet, kunne Toney muligvis have været en smule tørrere i hans glutes såvel som hamstrings, det ville vælge nits. Toney kræver mere størrelse, men det kan ikke være på bekostning af konditionering. X-manden er en stor, høj, fyr, der muligvis hurtigt bringer mere muskler, men hvis den ikke inkluderer knivskarp konditionering, ser det ud til at gøre mere skade end gavn.

På femte placering kan Silvio Samuel hurtigt være stjernen i showet. Ingen var sværere, tørrere, mere stribet, mere detaljeret eller mere komplet. Han er bare ikke enorm tilstrækkelig til at vinde et show af denne calliber. Tilføjelse af mere masse vil ikke løse problemet. Hans struktur handler om maksimalt. Silvio vinder en række mindre pro -shows, men jeg kan ikke se ham erklære en ASC- eller Olympia -titel. Han er bare ikke enorm Serbiens fodboldlandshold Trøje nok.

Ved at afslutte de seks øverste bragte Moe Elmoussawi sit fineste bundt til dato. Han var al metoden på, såvel som intet ud. Ligesom Silvio mangler Moe dog bare størrelsen såvel som freaky konturer, der består af dagens mestre. Der er ikke et svagt område på ham, men alle områder sammen tilføjede bare ikke denne aften.

Mænds bodybuilding -resultater:

1. Kai Greene
2. Victor Martinez
3. Branch Warren
4. Tony Freeman
5. Silvio Samuel
6. Moe Elmoussawi
7. Dennis James
8. Sergey Shelestov
9. Johnnie Jackson
10. Ronny Rockel
11. Gustavo Badell
12. Ahmad Haidar
13. Marcus Haley

Mest muskuløs – Branch Warren

Mest underholdende poseringspris – Kai Greene

[Yt] 7jh3zkztzqe [/yt]

[Yt] vtwlizlr4yk [/yt]

Artikelkilde: rxmuscle.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.